Een nieuwe start na je scheiding

 In Blog, Column de Kogge, Column de Uitkomst

Een nieuwe start na je scheiding

Zo, eindelijk is de scheiding uitgesproken. Je hebt niks meer met je ex te maken. Tijd voor een nieuwe start! Maar dan komen de kinderen na het weekend thuis met de mededeling dat er bij papa een andere mevrouw op de bank zat. Of dat mama precies altijd in het weekend van papa hele leuke uitjes heeft gepland. En de kinderen gaan dan natuurlijk liever met haar mee dan bij jou thuis te zitten. Dat je ruzie maakt met elkaar over de opvoeding en niet tot een oplossing kan komen.

Of wellicht meer praktisch zoals: welke toeslagen kan ik eigenlijk allemaal krijgen? Wat als mijn ex komt te overlijden en ik geen alimentatie meer krijg?

Waar je eerst misschien dacht: als de scheiding maar rond is dan heb ik rust en zijn er geen problemen meer, blijken er soms wat addertjes onder het gras te zitten. Is dit herkenbaar voor je?

Misschien is dan mijn nieuwe initiatief iets voor je: Een nieuwe start na je scheiding.

Het betreft een pilot waarbij je samen, onder mijn begeleiding, met een aantal andere gescheiden mensen ervaringen kan delen en van elkaar kan leren. Dit doen we in de vorm van een gezellige activiteit zoals in deze pilot een wandeling.

Wil je meer weten of je opgeven? Aanmelden kan via deze link https://www.bloemmediation.nl/een-nieuwe-start-na-je-scheiding/

Telefonisch aanmelden kan natuurlijk ook op 072-5317606 of 06-57758670

Aanbevolen blogs

Laat een bericht achter