Corona protocol Bloem Mediation

 In Blog

Corona protocol Bloem Mediation

 

  • Afspraken met klanten gaan vanaf heden via Microsoft Teams, Zoom of een ander medium;
  • Als jullie graag langs willen komen bij mij op kantoor dan kan dat zodra de cijfers van het RIVM hiertoe aanleiding geven. Ik kan jullie op de wachtlijst plaatsen en zodra er gewijzigd nieuws is benaderen om een afspraak in te plannen;
  • Afspraken met kinderen voor het zogenoemde ‘kindgesprek’ kunnen tot nader order helaas geen doorgang vinden. We kunnen uiteraard wel via bovengenoemde mediums met elkaar spreken. Dit is echter alleen geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar;
  • De doorlooptijden van de echtscheiding kunnen op dit moment wat langer duren doordat bijvoorbeeld rechtbanken weliswaar schriftelijke verzoeken afhandelen, maar hierbij ook hoogstwaarschijnlijk wat langer nodig hebben door personeelsbezetting en dergelijke. Houdt hier a.u.b.. rekening mee;

Voor actuele informatie over het Coronavirus verwijs ik je graag door naar de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus

Recent Posts

Laat een bericht achter