Over mij, Penny Bleeker-Bloem,

Scheiden in Heerhugowaard

Ik ben Penny Bleeker – Bloem, sinds 2010 getrouwd met Robert en wij hebben een samengesteld gezin met hierin mijn zoon Ruben uit mijn vorige relatie. Samen met Robert heb ik nog een dochter Rosalie gekregen.

Hoe kan je ons helpen?

Scheiden is een ingrijpende periode waarin je heel veel moet regelen. Dit kan je natuurlijk allemaal zelf uitzoeken en regelen, maar je kan het ook uit handen geven aan een gespecialiseerde scheidingsbegeleider/mediator. Als je voor de laatste optie kiest kom je uit bij mij. Ik begeleid jullie gedurende de gehele scheiding.

De door jullie gewenste oplossingen toets ik aan de juridische termen. Zijn die akkoord dan kijk ik verder dan het juridische stuk. Vergeet namelijk de fiscaliteit niet. Soms kunnen regelingen juridisch wel hout snijden, maar vindt de Belastingdienst de gewenste constructie een schenking.

Door zowel met een juridische als fiscale bril te toetsen krijgen jullie een maatwerkovereenkomst.

 

In plaats van winnen-verliezen naar een win-win situatie

Waarom ben je mediator geworden?

Ik ben begonnen als verzekeringsadviseur bij een klein kantoor. Daarna ben ik steeds verder doorgegroeid via diverse functies bij Univé en daarna binnen de Rabobank. Ik groeide door van de particuliere klant naar klanten met grote bedrijven. Grote bedrijven vond ik echter niet zo bij mij passen. Ik werk liever met de persoon achter het bedrijf. Persoonlijk, maatwerk en met aandacht.

Na een opleiding tot basis-mediator had ik de smaak te pakken en ben ik inmiddels ook gespecialiseerd familie-mediator. Ik heb inmiddels mijn opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur (RFEA) afgerond en kan jullie naast alle juridische en emotionele zaken ook financieel compleet bijstaan.

Om de kwaliteit van mijn dienstverlening te waarborgen ben ik lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) en de branchevereniging ADR

Mijn missie is om scheidingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Met oog voor elkaar, uit elkaar